zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Waar ze vandaan kwamen konden Bud en Harvey niet zien, maar hun auto werd plotseling omgeven door een dwars­doorsnede van de onderwereld van Singapore.
Hun chauffeur lachte triomfantelijk. "Het is tijd om uit te stappen, heren", gnif­felde hij.
Het zweet brak Bud en Harvey uit. De opdringende meute zou hen zonder er over na te denken om zeep helpen. Niemand die wist dat ze hier waren. Buiten Sue en haar vader was alleen de Sultan op de hoogte van het feit dat ze zich hier in Singapore bevonden. Bud wisselde een blik van verstand­houding met Harvey. Die wist wat er stond te gebeuren. Ze zouden zich niet als lammeren naar het offerblok laten slepen.
Bud treuzelde met uitstappen, wat hem op een uitbrander van hun belager kwam te staan. Onverwacht en met kracht open­de Bud het portier aan zijn kant. De man die er stond werd er vol door geraakt en viel tegen de muur. Bud en Harvey han­delden nu snel en instinctief. Als wilde dieren in het nauw trapten ze de handlangers van de chauffeur, die over hun gevallen collega probeerden heen te komen, van zich af.
"Snel, wegwezen hier," hijgde Bud terwijl hij voor zijn maat de steeg in rende, "Dat tuig maakt anders korte metten met ons!" Harvey probeerde mee te komen maar struikelde...


(afl. 8)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 


© Eric Heuvel
StripSter 2005

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=2305&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 2