zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Harvey stormde de kamer van zijn vriend binnen. De kreet die Bud had geslaakt leek nog na te galmen in de ruimte. Harvey zag een bewegingloze Bud die zijn blik had gefixeerd op een bepaald punt van zijn bed. Daar zag Harvey de oorzaak van al de commotie. Een dodelijke gifslang wiegde langzaam zijn kop heen en weer terwijl zijn ogen Bud geen moment loslie­ten. Het was duidelijk dat als Bud ook maar een verkeerde beweging zou maken het beest zou aanvallen.
Harvey han­delde vlug. Hij glipte terug naar zijn eigen kamer en haalde het geweer van de tijgerjacht uit een foedraal. Voorzichtig betrad hij de kamer van Bud weer. Hij zag hoe zijn vriend transpi­reerde van de spanning. Hij durfde amper adem te halen. "Harvey, doe iets! Ik houd het haast niet meer!" kreunde Bud zachtjes tussen zijn opeengeklemde kaken.
De slang leek Harvey niet op te merken en concentreerde zich klaarblijkelijk alleen op Bud. Het sissende serpent voelde zich bedreigd en kon elk moment toeslaan.
Behoedzaam schouderde Harvey zijn geweer. Het metalen geklik waarmee het wapen ontgrendeld werd deed Bud bijna bewegen. "Schrik niet, Buddyboy." fluisterde Harvey terwijl hij het wapen richtte. Oorverdovend ging het af.


(afl. 7)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 


© Eric Heuvel
StripSter 2005

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=2292&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 2