zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

Het rommelde weer in het binnenste van de aarde. Het werd echter niet opgemerkt. Als kemphanen stonden de drie tegenover elkaar.
Bud probeerde Rubino van zijn dries­te plan af te brengen. "Dreig dat je die kris in de lava gooit als hij ons niet laat leven. Het is onze enige kans." siste hij, alleen hoorbaar voor de jongen, tussen zijn tanden. "Maak u geen illusies, Toean Bud. Kris of geen kris, doden zal hij ons toch," fluisterde Rubino terug.
Henk had er genoeg van. "Brutale aap! Ik kom hem niet halen! Jij komt die kris brengen... NU!" Hij strekte zijn arm om te schieten.
Rubino wachtte dit niet af en sprong naar voren, op Henk af. Het schot ging rakelings over Rubino heen die op een verbou­wereerde Henk instak. Deze kon alleen door terug te wij­ken voorkomen dat het gouden lemmet zijn buikwand zou openrijten.
Rubino kwam ten val en rolde door. Het scheelde weinig of hij viel van de stenen boog in de zinde­rende, gesmolten steenmassa eronder. Met twee stappen was Henk bij de jongen. Hij gaf hem geen enkele kans en sloeg hem neer met zijn pistool...


(afl. 10 - slot)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1616&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1