zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 week-index  naar de 1e aflevering  vorige pagina  volgende pagina  Auteurs-overzicht van Eric Heuvel


 volgende pagina

In hun enthousiasme en opwinding om de vondst van Sue te kunnen zien vernielden Bud en Harvey tot grote woede van professor Quadflieg belangrijke sporen en aanwijzin­gen.
Zijn kwaadheid maskerend verzocht de professor of Bud en Harvey zich verder niet meer wilden laten zien op de vindplaats. Sue liep achter de beide Amerikanen aan. "Neem het mijn vader maar niet kwalijk, boys," tracht ze hen op te beuren, "Hij is altijd erg gespannen in deze fase. Je zou eens moeten horen hoe hij dan tegen mij tekeer gaat."
Bud glimlachte flauwtjes. "Ik blijf het jammer vinden. Is er eindelijk resultaat, worden wij weggestuurd!" Bij wijze van antwoord haalde Sue met een glimlach haar schouders op. "Je hebt gelijk, meid," mompelde Bud, "Jij kunt er ook niets aan doen."
In het kamp aangekomen besloten Bud en Harvey dat ze daar in ieder geval niet wilden blijven. Ze gingen de omgeving verkennen. De mist was minder dicht en zo nu en dan kwam er een waterig zonnetje door. Ze vroegen of Rubino mee wilde. Deze was blij om een tijdje bij Henk Vreeke uit de buurt te kunnen zijn.


(afl. 8)
 pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 


© Eric Heuvel
StripSter 2004

 www.eric-heuvel.nl

http://www.stripster.eu/scripts/strips_pagina.php?id=1570&titel=Strips Eric Heuvel: Bud Broadway 1