zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Gerben  volgende blog van Gerben  overzicht blogs van Gerben  Gerben in Strips


 Kleurwedstrijd.. jottum!

1 april 2011


"Dát is een leuk idee voor een StripSterblogje!" ging er door m'n hoofd heen terwijl ik mijn dagelijkse douchebeurt nam. (weet niet hoe het bij de andere StripSterretjes zit, maar vaak krijg ik tijdens het doucheritueel allerlei creatieve ingevingen)... Hieronder afgebeeld staan een paar line-art werkjes, en nu is het aan jullie, de StripStertekenaars/colorizers en andere inkleur-fanatiekelingen, pro of amateur, het ding op een leuke manier, in je eigen stijl, in te kleuren. Gebruik photoshop, painter, kleurpotloden of krijtjes, of wat dan ook, en doe er iets leuks mee. Je mag ze ook in een achtergrond plaatsen, whatever... De onderstaande line-art is vanwege de lage resolutie niet te gebruiken, maar als je mij even mailt, info@gerb-art.com, dan stuur ik je de line-art in een hoge, werkbare resolutie. Ben heel benieuwd of er mensen reageren, en er iets moois van maken. Je mag er ook een achtergrond bij maken als je daar zin in hebt. Alle inzendingen plaats ik in een speciaal daarvoor aangemaakt Facebook album, en de winnaar zet ik op StripSter. Is er ook een prijs verbonden aan deze kleurwedstrijd? Zie het als een leuke inkleur oefening, maar degene die ik als winnaar uitroep krijgt een setje Eurobabes postkaarten(5 stuks) opgestuurd (zie foto)!
Ik heb 2 uitersten uitgekozen voor jullie.. 3 verleidelijke pin-ups, (om het extra lastig te maken heb ik het gezicht weggelaten, dus improviseer erop los!) en een verzameling stoere Superbinken. Hopelijk krijg ik totaal verschillende resultaten te zien, met ieder zijn of haar eigen stijl. Over alle inzendingen zal ik ook een oordeel geven.
Ben heel erg benieuwd, kleurze!
 vorige blog van Gerben  volgende blog van Gerben

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 118) van Steven op 15 maart 2013 om 19:52:

Gerben, je hebt die dingen vast op F.A.C.T.S. ook wel zien staan, er was daar zeker één standhouder die niets anders verkocht. Jammer dat het nog een half jaar wachten is, hè...


© 2011
Gerben / StripSter
1 april 2011

 www.gerb-art.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=91&titel=blog Gerben: Kleurwedstrijd.. jottum!