zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van StripSter  volgende blog van StripSter  overzicht blogs van StripSter  StripSter in Strips


 Workshop Striptekenen met Lodewijk en Kuijpers - 2

19 maart 2013


Hoog niveau tegen een toegankelijke prijs

Een masterclass aan de Flitsacademie te Amsterdam kost 440,-, zo ook het weekend Striptekenen met Henk Kuijpers en Martin Lodewijk. Voor de meeste professionals is zo'n bedrag een lachertje, aangezien ze het grootste gedeelte kunnen afschrijven bij de belasting. Voor hobbyisten is het bedrag vaak even slikken. De passie en interesse moeten wel heel groot zijn, om dit bedrag bij elkaar te verzamelen. Voor hobbyisten is het echter ook vaak mogelijk om een groot deel als onkosten op te geven, het gaat immers om scholing. Velen zijn zich hier vaak niet van bewust. Wil je hier meer over weten, mail dan naar mail@flitsacademie.nl voor vrijblijvende informatie.
Wat kun je verwachten voor deze prijs? De weekenden aan de Flitsacademie zijn van hoog niveau, met altijd twee mensen uit de artistieke top. Nieuwe en toepasbare inzichten worden door hen overgebracht. Als deelnemer aan de Flitsacademie beschik je een weekend lang over deze zeer succesvolle kunstenaars in hun vakgebied. In een laagdrempelige zetting verschaffen zij inzicht in hun werkwijze en expertise. Door deze visie kunnen we de weekenden betaalbaar houden; masterclasses van vergelijkbaar niveau zijn elders slechts in een hogere prijsklasse te vinden.

Het weekend Striptekenen vindt eenmalig plaats, dus wil je met twee van Nederlands meest bejubelde striptekenaars een weekend intensief optrekken? Van 19 t/m 21 april is het zover. Het maximale aantal deelnemers is 20, het welbekende vol is vol is hier van toepassing. Je kunt je hier inschrijven.

Door Esmarel Gasman.
 vorige blog van StripSter  volgende blog van StripSter

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 241) van StripSter-redactie op 12 maart 2013 om 14:55:

En Esmarel Gasman zal volgende week weer ons StripSter-blog op dinsdag vol schrijven... Alvast bedankt!


© 2013
StripSter / StripSter
19 maart 2013

 http://www.stripster.eu

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=772&titel=blog StripSter: Workshop Striptekenen met Lodewijk en Kuijpers - 2