zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Windmill  volgende blog van Windmill  overzicht blogs van Windmill  Windmill in Strips


 De Stripdagen in Gorinchem

2 maart 2013


Door diverse omstandigheden waaronder een pc die het totaal begaf, heb ik al een poosje geen blog voor StripSter geschreven.
Maar nu we aan de vooravond van de Stripdagen in Gorinchem staan en Windmill Comics daar opnieuw met een stand aanwezig is (standnummer 156) en we op het moment van schrijven 3 nieuwe comics bij de drukker hebben liggen, leek het mij een goed moment om weer een blog te schrijven.

In Gorinchem staan we niet alleen met de drie nieuwe comics, maar met ons hele assortiment van inmiddels 21 comics. Als Super Comics #2434 niet uitverkocht was geweest, waren het er zelfs 22 geweest. En in Gorinchem zullen wij dit jaar met 8 comicmakers achter de stand staan.
Drie nieuwe comics dus op de Stripdagen.

Hip Comics #19177 is alweer ons achtste nummer van deze reeks en dan tel ik de Hip Comics Annual #1 nog niet eens mee. In de nieuwe Hip het slot van het Redhead verhaal door ondergetekende met tekenwerk door Ashwin Visser. Covergirl voor deze comic is Sif. Diens verhaal begon in de Annual en wordt vanaf nu in de regulaire Hip vervolgt. Ulrik Nilsson doet zowel het schrijf als tekenwerk.
Avontuur Classics #18164 is ons eerste nummer van deze serie die eerder uitgegeven werd door uitgeverij Classics en nu na 33 jaar opnieuw verschijnt. In Avontuur het debuut van Nicky Tesla door Ramon Schenk en Rik van Niedek. En ook een nog nooit eerder gepubliceerd verhaal door Albert Winands.
Sheriff Classics #9254 is de derde nieuwe comic en deze is geheel gevuld met vertaalde Daniel Boone verhalen die nog niet eerder in Nederland verschenen zijn.

Johan.
 vorige blog van Windmill  volgende blog van Windmill

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 8) van Johan de Neef op 1 december 2012 om 16:42:

@Rodney, voor zover ik weet is er op dit moment nog geen website van LoneJim, maar die zal er ongetwijfeld tzt. wel komen. LoneJim heeft wel een Facebookpagina.
En even voor de goede orde, ik ken een aantal van de mensen achter LoneJim, maar ik heb verder geen enkele betrokkenheid of bemoeienis met hun toekomstige uitgaven. Ik promoot het in mijn blog omdat ik vind dat een goed initiatief als dit promotie verdiend.


© 2013
Windmill / StripSter
2 maart 2013

 www.windmill-comics.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=762&titel=blog Windmill: De Stripdagen in Gorinchem