zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 Druk, druk, druk met de opdracht

17 februari 2013


Druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk druk

Ik heb al een hele tijd geen blog meer geschreven, en dit keer is het niet zo'n smoesje omdat ik geen zin had. Maar dit keer had ik het ECHT druk!In de vorige blogs heb ik verteld over een opdracht voor Permit.Pro. Dat is een werkvergunning die in meerdere talen kan worden uitgeprint om ongelukken in gasbedrijven te voorkomen.

NU ZIJN JULLIE NATUURLIJK UITERST BENIEUWD HOE HET IS GEWORDEN!
T'is alleen nog niet af. Maar ik laat jullie alvast een beetje zien :)
De plaatjes
Nouja hier kun je GEDEELTES zien van de 2 plaatjes. Het zijn er in totaal 16, maar die ga ik natuurlijk niet allemaal op het internet zetten ;)
Het moesten southpark-stijl plaatjes zijn, maar ik mocht de stijl niet kopiëren. Dus voilà! Mijn eigen stijl gemixt met southpark.
Nouja het word een korte blog vandaag, want ik ben doodmoe van het tekenen. De deadline komt steeds dichterbij! :O
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2013
Femke / StripSter
17 februari 2013

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=755&titel=blog Femke: Druk, druk, druk met de opdracht