zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Koper  overzicht blogs van Koper  Koper in Strips


 Oneindig ontembaar, part deux

8 februari 2013


Een aantal weken geleden had ik beloofd, dat ik weer (als vanouds) een blog zou vullen met het afzeiken van dingen die mij dus zoal van het tekenen houden. Op dit moment is er alleen niets dat mij van het tekenen afhoudt!

Ook had ik eerder al aangegeven, dat ik nog een volledige uitleg zou geven van waaraan ik nu dus precies mee bezig ben, maar ik ben zo druk bezig met waar ik zo druk mee bezig ben, dat ik eigenlijk mijn (toch wel kostbare) tijd niet wil opsouperen aan een blog, maar juist aan datgene waar ik zo druk mee ben: het tekenen van de volgende pagina van mijn nieuwste comicproject!

Wat houdt dat project dan in?
Het houdt in elk geval in, dat ik voorlopig even geen tijd heb voor het schrijven van mijn (soms) wekelijkse ontembaarheid. Er moet namelijk getekend worden! Ik moet eind februari natuurlijk wel met een waanzinnige comic verschijnen op de London Super Comic Convention! En na Londen heb ik ook niet echt tijd om tot rust te komen, want ik moet verschrikkelijk hard aan de slag om alle beloftes na te komen: vooral beloftes aan mijzelf. Ik ga solliciteren. En niet zomaar ergens. Ik hoop jullie daar ooit? te zijner tijd? binnenkort? alles over te kunnen vertellen, maar nu zeg ik nog lekker even niks. En verder ben ik druk bezig met het project dat ik met Marcel van Driel aan het doen ben: Re-Oz. En nog zoveel meer. Mensen, ik bubbel helemaal van alle positieve en creatieve energie en daarbij delft dit blog helaas het onderspit.

Daarnaast heb ik nog een paar heel leuke beurzen in het verschiet. Ik sta natuurlijk weer in Londen, daarna in Bristol en verder reis ik dit jaar ook nog af naar San Diego (jawel, ik ben de eerste Nederlander met een stand op de Comic Con van San Diego!). Ik hoop jullie daar natuurlijk allemaal te treffen, nu ik op veel Nederlandse beurzen (dankzij Arco vinger-in-de-beurspap) persona non grata ben verklaard.

Dus, lieve lezers van mijn (soms) wekelijkse ontembare ego: ik wil jullie een geweldige tijd toewensen met veel creativiteit. Creativiteit die op een leeg artboard nog beter blijken te zijn, dan dat ze in je hoofd al leken.

Ik licht bij dezen al wel vast een klein tipje van de sluier op voor wat betreft onze nieuwste comic. Hieronder zie je de cover van de nieuwste comicserie.

Geniet! En wees oneindig ontembaar.
 vorige blog van Koper

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 83) van Rodney op 8 februari 2013 om 14:12:

Gaaf! Succes en alvast veel plezier in San Diego :)


© 2013
Koper / StripSter
8 februari 2013

 www.powerbeastadventures.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=754&titel=blog Koper: Oneindig ontembaar, part deux