zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Koper  volgende blog van Koper  overzicht blogs van Koper  Koper in Strips


 Mijn ontembare ego 10

12 maart 2011


Hoe geweldig ik (natuurlijk) ook ben, maar naast zes Powerbeast pagina's tekenen, mij zorgen maken of de comics hier op tijd zijn van de drukker en (ook heel belangrijk) ditmaal foutloos in elkaar gezet is, alles klaarmaken voor de stripdagen van dit weekend, mijn persoonlijke leven daar tussendoor balanceren en dan ook nog een blog schrijven die vannacht hier, tegelijk met episode 39, online gaat, is zelfs voor de geweldigerd te veel!

Dus jullie moeten het dit weekend het nog even zonder mijn geweldige woorden doen over alles wat mij deze week weer niet aanstaat.

Maandag, als ik weer een klein beetje ben bijgekomen van al het eerder genoemde, zal ik zeker mijn blog hier gaan plaatsen en mogen jullie dan gaan genieten van: Mijn ontembare ego, aflevering 10!

Oftewel: Lees nu verder voor meer ontembaar ego!
De eerste Str!pdagen in Gorinchem zijn weer voorbij en vanaf vandaag zouden jullie eindelijk kunnen gaan genieten van mijn volgende ontembare ego.

Zoals jullie hierboven al hebben gelezen, was ik door de enorme drukte hier er niet aan toe gekomen een fatsoenlijke blog in elkaar te knutselen. Het verhaal voor mijn tiende ontembare ego zat al in mijn hoofd, nu moest ’t alleen nog op papier gezet worden, zodat, na een laatste (spellings)controle van mijn lief (die dat ook altijd met de Powerbeast-episodes doet), de boel online kon gaan.

Maar afgelopen zaterdag werd er voor jullie roet in het (blog)eten gegooid.

Ik had namelijk besloten, dat mijn ontembare ego zou gaan over het persoon dat model staat voor mijn main bad guy uit het Vrees de vreselijke nacht-verhaal. Het leek mij namelijk wel een strak plan om dit character uit te lichten, omdat het verhaal vanaf vandaag op de site van Powerbeast weer van start gaat. Een goed verhaal kan natuurlijk niet zonder een goede slechterik. In dit verhaal is dat dan Bakkebaardknul, de vampier met de enorme.. Maar zoals ik zojuist al schreef, kan ik dit dus niet meer schrijven zoals ik het in mijn hoofd had.


Enige tijd geleden vond ik een leuke foto van the real Bakkebaardknul op internet en deze plaatste ik alvast bij mijn onvoltooide blog. Nou blijkt, dat de echte Bakkebaardknul ook een groot liefhebber is van mijn blogs, maar toch niet zo’n groot liefhebber dat Nederlands meest geliefde oetlul zijn foto mag gebruiken om zijn mooie woorden nog een beetje op te vrolijken met zijn olijke snoet.

“In het blog Koper op zaterdag van deze week zie ik dat dhr. Koper mijn foto als afbeelding gebruikt. Ik ben hier niet van gediend en vraag jullie vriendelijk of de foto z.s.m. verwijderd kan worden van jullie site.”

Toen ik hiervan hoorde, afgelopen weekend, tijdens de tweede dag van de Str!pbeurs, heb ik smakelijk gelachen om de reactie van de Drop Comics roadie. Henk gaf aan, dat ie (natuurlijk) de foto van de site had gehaald en ik zei, dat ik wel op zoek zou gaan naar een leuke passende vervanging voor het verwijderde beeld.

Maar ja, nu de foto niet meer bij mijn blog mocht worden geplaatst, had mijn onwijs grappige tekst over de roadies van de stripwereld en mijn inspiratie voor Vrees de vreselijke nacht geen zin meer.

Ik kon natuurlijk een HC’tje uithalen, maar zo brutaal ben ik ook weer niet.

Nee, ik moest maar eens wat anders gaan verzinnen! Maar wat?!?


Ik zou het natuurlijk kunnen gaan hebben over de Str!pdagen van afgelopen weekend. Maar ja, dan zou dit weer een stuk worden over dat De Lijn het zondag geheel voor gezien liet, nadat de club op zaterdag pas ver na tienen verscheen. Dat heeft dus ook niet veel zin.

Hmm…. zin!?!
Ik heb vandaag, na die drukke week en het drukke weekend, eigenlijk helemaal geen zin om met mijn eigen ego bezig te zijn.

Ik wil gewoon even lekker op de bank hangen en genieten van het ego van mister Hank Moody. Ik heb zin in Sweet Honey Pork en ik heb zin om mijn lief ongenadig op diezelfde bank te nemen. Alleen heeft zij daar op dit moment geen zin in.

In Chinees eten dan.

Zij heeft ’t over pizza, want daar is op maandag een soort actie voor, hier in Groningen. Maandag alle pizza’s voor € 6 of zo. Maar daar heb ik dan weer geen zin in!

Over € 6 gesproken… Zaterdag, na afloop van de beurs, zouden Bart en ik nog aan de slag met de lettering van de tweede episode van Vrees de vreselijke nacht. De pagina met de first appearance van Bakkebaardknul, de vampier met de enorme … Die € 6 dus. Voordat we aan de slag zouden gaan, had ik zin in een broodje döner (dat heb je soms). In Nijkerk zijn we dus naar de plaatselijke dönerboer gegaan en daar hebben we een grote döner besteld. De prijs van zo’n grote döner: € 6! Hier in Groningen kost zo’n apparaat € 5, dus voor die extra euro verwachtte ik iets waanzinnigs!

Nou, het was inderdaad waanzinnig wat we kregen. Ik kan jullie vertellen, dat ik echt nog nooit zoiets waanzinnigs goors in mijn mond gestopt heb.

Gatverdamme!

Na een paar happen hadden we beiden al door, dat deze döner onze aan de dönne zou helpen en heel even kwamen we in de verleiding om terug te rijden naar Koos Kebab om net als de vrouw, die tijdens onze bestelling terugkwam, te roepen: “Dit is niet helemaal goed, he!?”

We besloten dit echter toch maar niet te doen, omdat we verwachtten dat de kebabman vast onze humor niet zou delen.

Ach, velen doen dit niet.

SolidSybrand bijvoorbeeld ook niet, anders had het hem geen reet geïnteresseerd dat zijn foto mijn blog opsierde.

Nou moeten jullie het helaas doen met een foto van het broodje döner van afgelopen zaterdag en terwijl ik nu zo naar die foto kijk, verschilt die eigenlijk helemaal niet zo veel met de vorige foto..

Geniet van al jullie aanwinsten van de beurs, ik denk dat ik dat zelf ook maar 'es ga doen.

Tot zaterdag.


Powerbeast in Strips van 12 maart 2011.
 vorige blog van Koper  volgende blog van Koper

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 83) van Rodney op 8 februari 2013 om 14:12:

Gaaf! Succes en alvast veel plezier in San Diego :)


© 2011
Koper / StripSter
12 maart 2011

 www.powerbeastadventures.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=71&titel=blog Koper: Mijn ontembare ego 10