zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Koper  volgende blog van Koper  overzicht blogs van Koper  Koper in Strips


 Mijn ontembare ego, part deux.16

14 december 2012


De afgelopen week ben ik de hele tijd aan het terugkijken. Kijken naar de 105 episodes van Nederlands meest geliefde superheld. Kijken naar de twee mini comix die we in 2011 met zoveel plezier bedachten, maakten en uitgaven.

Kijken naar foto's van 2 ½ jaar geleden. Foto's die dus op een oud fotorolletje bleken te staan, dat ik laatst terugvond in mijn oude analoge fotocamera (het bleken overigens foto's van een uitje naar Avonturenpark Hellendoorn te zijn).

Waarom ik aan het terugkijken ben?

Februari 2013 komt al behoorlijk dichtbij en ik moet nu toch echt gaan beslissen wat ik dit jaar mee wil nemen (aan Koper Comics) naar de London Super Comic Convention.

Bart (mijn partner in de Powerbeast-waanzin) en ik hadden het er vorige week nog over. Ik wil eigenlijk toch graag afmaken waar we vorig jaar, met de eerste editie van de LSCC, mee van start zijn gegaan.

Powerbeast dus!
Het afmaken houdt in dat we de overige 88 episodes en het materiaal uit de twee mini comics gaan uitbrengen.

Nou weet ik sinds maandag precies hoe ik van die 88 episodes (of eigenlijk 105) en de twee mini comics waanzinnige Powerbeast-mega-comics ga maken, maar daarover in een volgend Ontembaar Ego meer. Dan ga ik jullie gelijk ook de schetsen van de covers van de komende UK-uitgaven laten zien.

Terwijl ik aldus bezig was met de plannen voor Londen, en ik nogmaals door de Powerbeast-uitgaven blader, besef ik dat ik ook hier in Nederland eerst het oude wil afsluiten, voordat ik met iets nieuws van start ga.

Juist: jullie zijn nog niet van 'm af! Ergens komend jaar (maart of september) komt dus eindelijk het vierde en tevens laatste deel uit van de huidige Powerbeast-serie. In dit vierde Powerbeast-nummer kun je dan gaan genieten van 'Vrees de vreselijke nacht' en de laatste Powerbeast-episodes.

Daarnaast gaat er ook een vierde druk komen van het eerste deel uit de 2010 Powerbeast-serie. Niet alleen staan in dit nummer (net zoals in de eerdere drie drukken) de eerste 17 episodes, maar door de comic om te draaien kun je vervolgens het 'Captain Powerbeast 24 hours comic day-verhaal' gaan lezen. Dit verhaal hebben wij tijdens de 24 hours comic day in 2006 gemaakt. Ik wilde dit verhaal al jaren uitgeven, maar het kwam er nooit van. Met de aankomende vierde druk heb ik eindelijk een goede plek gevonden om jullie (na zes jaar!) te kunnen laten genieten van al die waanzin die wij zes jaar geleden verzonnen en maakten.

Weet je, soms is terugkijken zo slecht nog niet.
 vorige blog van Koper  volgende blog van Koper

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 83) van Rodney op 8 februari 2013 om 14:12:

Gaaf! Succes en alvast veel plezier in San Diego :)


© 2012
Koper / StripSter
14 december 2012

 www.powerbeastadventures.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=708&titel=blog Koper: Mijn ontembare ego, part deux.16