zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Koper  volgende blog van Koper  overzicht blogs van Koper  Koper in Strips


 Mijn ontembare ego, part deux.14

30 november 2012


De afgelopen periode had ik mij al heel vaak voorgenomen om aan de slag te gaan met mijn nieuwe comicproject. Zoals velen onder jullie vast nog weten ben ik gestopt met de wekelijkse (internet)avonturen van Nederlands meest geliefde superheld. Na vijftien jaar was ik Powerbeast eigenlijk wel zat.

Spuugzat, zeg maar.

Ik wilde iets nieuws. Nou bood het Re-Oz-project, dat ik samen met schrijver Marcel van Driel gestart ben, wel iets nieuws, maar naast de avonturen van Doreth wil ik ook nog steeds iets neerzetten dat volledig (nou ja, bijna volledig) uit mijn koker komt. De afgelopen maanden probeerde ik het ene na het andere idee vorm te geven, maar bij geen van deze ideeën had ik dat tintelende gevoel. Dat gevoel van dat je niet kunt wachten om de ene na de andere pagina uit je mouw te schudden.

Het waren allemaal ideeën waarvan ik vantevoren al wist, dat ik al moeite zou hebben met het uitbrengen van 1 volledige comic per jaar, en van dat soort comics hebben we er in Nederland eigenlijk al genoeg.

Afgelopen weekend kreeg ik ineens een geweldige ingeving! En nadat ik maandag het idee had gedeeld met de rest van (wat nog over is van) het Koper Comicsteam (en met Lone Jim van Lone Jim Comics) ben ik dinsdag aan het werk gegaan met de nieuwste en waarschijnlijk waanzinnigste comic die je ooit hebt gelezen of ooit zult lezen (ja, het blijft een ontembaar ego).

In ieder geval kan ik nog uren doorschrijven over hoe geweldig mijn nieuwe comic gaat zijn en hoe geweldig ik ben et cetera, maar ik kan jullie ook alvast een (kleine) preview geven van de eerste pagina (nou ja, eigenlijk is het pagina 7) van de nieuwe Koper Comics comic: Complete Waanzin!
 vorige blog van Koper  volgende blog van Koper

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 83) van Rodney op 8 februari 2013 om 14:12:

Gaaf! Succes en alvast veel plezier in San Diego :)


© 2012
Koper / StripSter
30 november 2012

 www.powerbeastadventures.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=693&titel=blog Koper: Mijn ontembare ego, part deux.14