zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Windmill  volgende blog van Windmill  overzicht blogs van Windmill  Windmill in Strips


 Mannen van een bepaalde leeftijd

3 november 2012


Eelco Koper is vandaag jarig. Hij heeft de leeftijd van 40 jaar bereikt. Van harte Eelco.
Terwijl Eelco vandaag zijn verjaardag viert, staan wij met de Windmill crew op de Stripbazaar in Beverwijk. Op deze beurs dus geen Koper Comics. Maar ook al was Eelco vandaag niet jarig geweest, dan was hij daar ook niet aanwezig geweest. In zijn blogs hebben we allemaal kunnen volgen waarom niet.

40 jaar is Eelco vandaag dus geworden. Een leeftijd waarvan men zegt dat voor mannen dan het leven pas echt begint. De kaalheid slaat steeds harder toe, het beginnende buikje wordt een buik en de haren die nog op je hoofd zitten worden steeds grijzer. Alhoewel Eelco meer het type is dat anderen grijze haren bezorgt zonder ze zelf te krijgen. Ook is het de tijd dat veel mannen zich opeens moeten bewijzen tegenover de andere sekse. Vrouw of vriendin worden ingeruild voor een jonger exemplaar die ons moet bewijzen dat wij mannen nog tot heel wat in staat zijn.

Of dit ook voor Eelco ook zo is, weet ik natuurlijk niet. Maar ik spreek een beetje uit eigen ervaring. Toen ik 41 was, liep mijn huwelijk op de klippen en vond ik mijn troost voor enige tijd bij een aantrekkelijk vrouwelijk exemplaar van 24 jaar.

Inmiddels ben ik alweer 14 jaar verder. Nog kaler, nog grijzer en mijn buikomvang is er zeker niet minder op geworden. Het 24 jarige exemplaar had mij na een klein half jaar alweer ingewisseld voor een mannelijk exemplaar van haar eigen leeftijd en toen ik haar een paar maanden geleden bij toeval tegen kwam, vertelde zij vol trots dat ze samen met dat mannelijke exemplaar inmiddels 3 kinderen had voortgebracht. Dat had mij dus ook zomaar kunnen overkomen. Die vieze luiers en slapeloze nachten ben ik dus gelukkig misgelopen. Wat een geluk.

Met mijn 55 jaar ben ik nu absoluut niet meer in de markt voor jonge vrouwen. Mede door mijn omvang ben ik voor hen nu meer een soort knuffelbeer geworden. Een soort grote broer of homo vriend zonder daadwerkelijk homo te zijn waartegen ze alles kunnen zeggen en kwijt kunnen. Ik zal een voorbeeld geven. Ik zat een tijdje terug gezellig te praten met een 19 jarig Hindoestaans meisje. Een bijzonder aantrekkelijke jongedame met alles er op en er aan en met een dermate laag uitgesneden shirt aan, dat als zij lichtjes vooroverboog ik zicht had tot aan haar navel. Op een gegeven moment begon zij over haar vriendje. Ze had al een paar weken verkering met die jongen, maar zo zei ze "Hij wil niet met me neuken en ik ben zo geil als wat, ik wil gewoon neuken" Mijn oren begonnen haast te klapperen. Zulk taalgebruik had ik niet verwacht. Ik zal jullie de rest van het gesprek besparen, maar ik realiseerde mij wel opeens dat ik voor haar niet meer was dan een aanspreekpunt en niet meer dan dat. De ongevaarlijke knuffelbeer voor wie in haar gedachtegang sex iets was uit vervlogen tijden. Ohhhh meisje, je had eens moeten weten waar ik op dat moment in mijn fantasie allemaal aan dacht.

Dus Eelco, geniet er nog maar even van zolang het nog kan.

Volgende week ga ik het weer over comics hebben en kan ik jullie hopelijk meer laten weten over een nieuwe speler op de Nederlandse comicmarkt voor vertaalde comics. LoneJim Comics komt er aan met een aantal hele leuke uitgaven.

Johan.
 vorige blog van Windmill  volgende blog van Windmill

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 8) van Johan de Neef op 1 december 2012 om 16:42:

@Rodney, voor zover ik weet is er op dit moment nog geen website van LoneJim, maar die zal er ongetwijfeld tzt. wel komen. LoneJim heeft wel een Facebookpagina.
En even voor de goede orde, ik ken een aantal van de mensen achter LoneJim, maar ik heb verder geen enkele betrokkenheid of bemoeienis met hun toekomstige uitgaven. Ik promoot het in mijn blog omdat ik vind dat een goed initiatief als dit promotie verdiend.


© 2012
Windmill / StripSter
3 november 2012

 www.windmill-comics.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=675&titel=blog Windmill: Mannen van een bepaalde leeftijd