zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 Toiletpapier origami!!!

9 september 2012


Jo, ik zag laatst iets superleuks op 9gag. TOILETPAPIER ORIGAMI! Ik kan het plaatje ervan helaas niet meer terug vinden, maar ik heb wel onthouden hoe het moest. Je maakt een soort waaiertje van een los velletje, en van het uiteinde van de rol vouw je een bakje waar het waaiertje in kan. En nu heb ik dat natuurlijk uitgeprobeerd! Zie hieronder:
Natuurlijk zijn er meerdere dingen die je kan maken zoals hieronder, maar dat kan ik nog niet :P Maar nu ik er eentje ken, ga ik de toiletten van iedereen terroriseren, MUHAHA!!! En omdat ik nu geen zak meer te vertellen heb, en dat stap-voor-stap dingetje niet kan vinden op internet. Is dit alweer het einde van mijn blog, toedels!
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2012
Femke / StripSter
9 september 2012

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=629&titel=blog Femke: Toiletpapier origami!!!