zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 JOEHOE weer

7 oktober 2012


Jo, mensen! Ik ben nu echt frickin' happy!!! Ik heb weer een opdracht gekregen! Van dezelfde man die ik tekenlessen moest geven en die mij ook de opdracht gaf om een storyboard te maken. Maar dit is het GROTE GELD! (Ik moest dit keer ook zelf een offerte maken) Maar nu heb ik dus supergeluk dat ik deze kans heb gekregen!

Mijn nieuwe opdracht
Ik moet 20 tekeningen maken voor een instructiefilmpje voor een gasbedrijf. Nu zul je denken okee booooring, maar dat is niet zo. Het moeten namelijk non-verbale tekeningetjes worden in southpark-style! Het filmpje gaat over Permit-Pro, dat is een soort advanced werkvergunning. Op bedrijven heb je namelijk heel vaak dat mensen van verschillende landen komen en elkaar niet verstaan, nu is Permit-Pro een werkvergunning die in meerdere talen geschreven staat. Want ja, SAFETY FIRST!

Nu ben ik een echte fantasy tekenaar, maar mijn motto is dat ik alles aankan! En ben ik ergens niet zo goed in, dan ga ik gewoon zo die-hard oefenen tot ik er een pro in ben! Dus voor mij is het dus een uitdaging om gasbedrijf-gerelateerde dingen te tekenen. Maar vooral het non-verbale gedeelte van het tekenen spreekt mij wel aan, dan kan ik allemaal tekstballonetjes met plaatjes erin tekenen!!!
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2012
Femke / StripSter
7 oktober 2012

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=626&titel=blog Femke: JOEHOE weer 'n OPDRACHT!!!