zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Koper  volgende blog van Koper  overzicht blogs van Koper  Koper in Strips


 Mijn ontembare ego, part deux

24 augustus 2012


Run! Run while you can!!Mijn laatste blog (hier op Stripster) dateert alweer van ruim een jaar geleden (6 augustus 2011, om precies te zijn). Ik stopte met het schrijven van mijn wekelijkse ontembaarheid, omdat ik mij meer wilde bezighouden met Nederlands meest geliefde (super)held, Powerbeast.

Oftewel, ik wilde flink aan de slag en kon daar de tijd die ik nu kwijt was aan het schrijven van mijn wekelijkse stukje goed bij gebruiken. Ik stopte dus met mijn blog, zodat ik hard aan de slag kon met mijn comic.

Dus ik aan de slag!

Flink aan de slag!!

Zeg maar gerust: keihard aan de slag!!!
Althans, dat was het geval geweest als er niet zoveel andere dingen (waaronder ikzelf) waren die mij afhielden van het kei-hard aan de slag gaan.

"Wat voor dingen?" vragen jullie je af?

Gewoon, dingen waar (waarschijnlijk) niemand anders zich druk over maakt, maar ik wel. Ik loop mij dus over al die (onzinnige) dingen druk te maken, terwijl ik helemaal niet met die dingen bezig moet zijn. Ik moet juist aan het werk met het maken van al die grootse Koper Comicsplannen die ik bedacht had.

Als ik mij voorheen ergens aan stoorde, dan schreef ik daarover in mijn wekelijkse blog en dan was ik het (even/een beetje) kwijt (gedeelde smart et cetera). Maar ja, daarmee was ik dus gestopt.

Wat nu dan?!?

Mijn oude blog weer nieuw leven inblazen?

Is dat dan niet zielig?
Of heel erg sneu, zeg maar?
Zoiets als een recensie van maart 2010 op Facebook presenteren als 'nieuw', omdat je geen nieuwe recensies krijgt (vanwege 't feit dat je frequentie van publiceren niet hoger ligt dan 1 comic per jaar)?

Misschien moet ik het gewoon zien als een re-launch!
Re-launches zijn hip!
DC deed vorig jaar september 52 series in de re-launch en Marvel komt er binnenkort achteraan met hun Marvel Now! en weet je, ik vind mijzelf best wel een 'hip' persoon, dus we doen gewoon alsof mijn terugkeer hier een fuckin' re-launch is!

Vanaf volgende week is Koper dus weer terug met zijn wekelijkse waanzin die 'm van zijn werk afhoudt. Allemaal dingen waar niemand anders zich echt druk om lijkt te maken, maar waar deze comicmaker slapeloze nachten van krijgt.

O ja, vanaf nu moet je Stripster dus op vrijdag vermijden.
 vorige blog van Koper  volgende blog van Koper

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 83) van Rodney op 8 februari 2013 om 14:12:

Gaaf! Succes en alvast veel plezier in San Diego :)


© 2012
Koper / StripSter
24 augustus 2012

 www.powerbeastadventures.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=613&titel=blog Koper: Mijn ontembare ego, part deux