zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Dirk  volgende blog van Dirk  overzicht blogs van Dirk  Dirk in Strips


 Haasje-over

21 juli 2012


Op het forum lanceer ik vandaag een oproep: een kleine 'interstrip', of ik noem het een haasje-over. Niet te moeilijk of inspannend. Gewoon voor het plezier.
Ik lanceer de oproep tegelijk op het forum van Stripster en op De Getekende Reep. Hopelijk kom ik zo aan minstens 10 tekenaars die willen 'meespelen'. Het concept is dat van de eerste interstrips, maar dan wat minder ambitieus en tijdrovend.
We beginnen met één strip. Geen volledige pagina, maar gewoon een strookstrip van enkele kaders. Elke week neemt een andere tekenaar de tekenpen over, en borduurt verder op de vorige strip(s).

Je maakt je strip zo summier of zo uitgebreid als je zelf wil. In zwart-wit of in kleur. Gewoon in potlood, geïnkt of digitaal. Dat beslis je zelf, in functie van tijd en goesting. Het moet plezierig blijven.

Wat wordt het uitgangspunt? Het onderwerp van de eerste strip, waar we ons 'verhaal' verder op gaan bouwen? Dat beslissen we samen. Voorstellen zijn welkom, op het forum van Stripster of op De Getekende Reep.
Zaak is nu vooral om je naam op te geven, om te bevestigen dat je mee wil doen. We beginnen pas als er zich minstens 10 tekenaars hebben gemeld!

Je hebt tot 15 augustus om je aan te melden. We zouden dan kunnen van start kunnen gaan op 25 augustus met de publicatie van de eerste strip in de Strips-editie van Stripster en op De Getekende Reep. Elke week verschijnt er dan een vervolg, van de hand van een andere tekenaar.

Aarzel niet, en schrijf je in!
Ik coördineer. Voor meer details, verwijs ik je naar de genoemde fora.
 vorige blog van Dirk  volgende blog van Dirk

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 136) van Eric op 30 september 2017 om 13:23:

Ah, 1963, toen de winters nog echt winters waren.
Weer een leuk inkijkje in dat jaar.


© 2012
Dirk / StripSter
21 juli 2012

 http://monsieurtoupet.be/

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=568&titel=blog Dirk: Haasje-over