zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Koper  volgende blog van Koper  overzicht blogs van Koper  Koper in Strips


 Mijn ontembare ego 7

19 februari 2011


Terwijl ik druk bezig ben in de keuken, om weer zo'n geweldige pan met stoofvlees te bereiden (ja, naast goed tekenen en neuken, kan 'ie ook nog 'es geweldig koken!), gaat de deurbel.

Het is (juf) Isabelle!

Fuck! Is 't al zo laat!??
De afgelopen dagen lijkt 't wel of de tijd aan mij voorbij vliegt. Komend weekend gaan Bart (mijn partner in Powerbeast crime) en ik namelijk de tweede (nieuwe) Powerbeast comic in elkaar klussen en in zo'n laatste week, voordat we dat doen, moet er eigenlijk nog van alles gedaan worden in (altijd) te weinig tijd!

Eigenlijk heb ik helemaal niet de tijd om in de keuken bezig te zijn met mijn volgende culinaire meesterwerk, ik moet druk aan de slag met mijn andere meesterwerk!

Powerbeast, dus!

Maar ik wil Bart komend weekend laten genieten van zo'n (door man vs. food geinspireerde) mega Powerbeast burger en voor deze overheerlijke burger is de jus van mijn stoofje nodig!

Dus hier maak ik dan wat tijd voor in mijn overvolle we-hebben-nog-een-week-voordat-de-comic-naar-de-drukker-gaatschema!

Net zoals ik in dit drukke (overvolle) schema tijd maak voor Isabelle, die vandaag na maanden van afwezigheid, weer 'es gezellig op de koffie komt!
Als deze schoonheid, die jullie in mijn vorige ontembare ego allemaal hebben kunnen bewonderen, binnen waggelt zie ik 't gelijk!

Isabelle is fuckin' zwanger!!

OH, MY GOD!!!
Volgens Isabelle al zo'n drie maanden!

"Drie maanden!??"

Drie maanden...onze laatste keer koffie samen was iets meer dan drie maanden geleden, reken ik even snel uit, terwijl ik 't vlees voor 't stoofje aan 't bewerken ben met een (groot scherp) mes.

Drie maanden!

1...2...3...ik tel mijn vingers even na en leg 't (grote scherpe) mes aan de kant, om al die zwangerheid 'es goed te bekijken.

Fuck!!
Ik kijk nu naar de klok op mijn Iphone en zie dat ik eigenlijk (al) in de auto had moeten zitten richting Nijkerk!

Richting Bart, zeg maar!!

Ik pak mijn spullen bij elkaar, stap in de auto en hoop dat onze ouwe roestige tank ook deze rit weer overleeft!

Vandaag mag 'ie er absoluut niet mee ophouden, zoals dat bij elkaar getapete stuk roest twee weken geleden deed midden in 't centrum van Groningen. Okay, toen was de tank leeg, maar toch ik kan 't nu niet gebruiken. De comic moet klaar, want 't tweede Powerbeast-verhaal is af!

Dit verhaal nog niet, maar dat is voor de volgende!
Powerbeast in Strips van 19 februari 2011.
 vorige blog van Koper  volgende blog van Koper

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 83) van Rodney op 8 februari 2013 om 14:12:

Gaaf! Succes en alvast veel plezier in San Diego :)


© 2011
Koper / StripSter
19 februari 2011

 www.powerbeastadventures.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=50&titel=blog Koper: Mijn ontembare ego 7