zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 GRANDI ART - shit...

11 maart 2012


Alright, de Grandi Art is geweest! Zoals jullie weten had ik meegedaan met Tekenen en Beeldbewerking, nu komt het naaiende; Ik had dus zo'n heel mooi beeldbewerking-ding gemaakt... Blijkt dat ik die niet mag inleveren! Ik moest die dag terplekke een beeldbewerking maken!

Mijn beeldbewerking-gevalletje

Okee, we kregen dus twee dagen van tevoren te horen dat ik dat ding die dag terplekke moest maken... Dus we kregen die dag 10 foto's waar we een totaal plaatje van moesten maken. Hieronder staan degene die ik gerbuikt heb + het uiteindelijke resultaat. Omdat ik niet echt veel inspiratie had (en omdat de foto's onmogelijk waren), maakte ik iets gelijksoortigs als mijn eerdere werk (nouja, niemand die er achter kwam :P). Ik had de volle 2 en een half uur gebruikt om het te maken, terwijl mijn twee medekandidaten er na anderhalf uurtje al mee klaar waren.
Jammer genoeg werd ik 2e. Een vriendin van mij deed ook mee, en die had gewonnen. Natuurlijk had dat mijn ego wel een beetje gekrenkt (ik bedoel 2e van de 3, grmpf) Maar ik was wel oprecht ontzettend blij voor haar!
Aan de ander kant snapte ik het ook wel, wat ik had gemaakt was cliché (schrijf ik dat goed?). En natuurlijk had ik zo'n speciale Photoshop-filter gebruikt (dat mocht) en dat was dan "te makkelijk" ofzo... Nouja schijt, ik ben d'r trots op :P

Oh ja, by the way, dat gekke dingetje bij mijn thumb (dat plaatje waar je op hebt geklikt om deze blog te bekijken) Zijn eigenlijk die wolken maar dan ver-photoshop-filterd met "glowing edges", dat geeft een heel grappig effect (het zelfde effect met het gezicht van het meisje). Knappe kerel/meid die dat geraden heeft :P

Mijn Teken-gevalletje
Nou heb ik in mijn blogs het hele proces laten zien van mijn brainstorm over mijn schilderij, en uiteindelijk is het iets TOTAAL ANDERS geworden. (ik heb een wispelturigheids/besluiteloosheids-probleem denk ik)

Dit is hem geworden, sorry voor de kwaliteit van de foto (hij is met de mobiel gemaakt, dus een beetje vaag), en sommige donkere stukjes reflecteren het licht een beetje. (hij is 10x mooier in het echt :P haha)
Hiermee heb ik wel gewonnen! Nouja, winnen? GEDEELDE EERSTE PLAATS! potverdorie! Ik probeerde al een zwaar verlies te verwerken (2e plaats beeldbewerking) en nu nog dit! Nouja, maakt mij niks uit (typ ik met een fake-smile :P)
HET GEEFT MIJ DE DRIVE OM NOG BETER MIJN BEST TE DOEN!

xxx
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2012
Femke / StripSter
11 maart 2012

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=436&titel=blog Femke: GRANDI ART - shit...