zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 Deadlines Oeps!

26 februari 2012


Okee, dat alles waar ik zoveel over heb lopen lullen, moet aanstaande dinsdag af! AAARCH! Eveneen kleine samenvatting. Okee jullie weten dat ik bezig ben voor de Grandi Art. Een wedstrijd waarvoor ik een schilderij moest maken omdat ik het onderdeel "tekenen" koos. Om dat ik het natuurlijk weer niet kon laten, heb ik ook voor het onderdeel "beeldbewerking" gekozen. NU KOM IK ER ALLEEN ACHTER DAT HET DINSDAG AL AF MOET ZIJN! Nouja, schijt, ik doe het gewoon! (PS: 'schijt' is mijn nieuwe woordje voor 'whatever' of 'ach, wat zou het' haha)

oh ja,
IK BEN 16 GEWORDEN!!!!
Het eerste idee
hiernaast zie je de ontwikkeling van ideëen. Ik had aan mijn docent tekenen gevraagd welke hij het meest geschikt vond voor de grandi art. en dat was degene met de storm in het potje. Eenmaal aan het schilderen begon ik heel erg te twijfelen, en ik werd helemaal gek. Het werd niet zoals geplant. En ik heb er uiteindelijk iets heeeeel anders van gemaakt.
Het nieuwe idee
Hiernaast zie je het nieuwe idee. Het ziet er nu nog een beetje crappy uit. Maar ik weet zeker dat ie heel mooi gaat worden. Het is een beetje een strip-achtig idee van een kleine puppy die helemaal alleen in een donker steegje in de koude stad zit, in de storm, helemaaal aaalllleeeeeeeennn (en dan moeten jullie zeggen AAAWWWW :3).

Natuurlijk zullen er mensen onder jullie zijn, die mij al een tijdje hebben gevolgd, die zeggen: "Maar je andere ideëen waren veeeeel mooier!!! Wat heb je nu weer gedaan!!!" Mensen net zoals mij ouders, zusje, broertje ..... -_-' ik krijg ze niet meer enthousiast voor mijn idee. Maarja ookwel logisch, ik heb ze al met zoveel ideëen bestookt! Ze worden ook een beetje gek van mijn wispelturigheid :D
Jo hieronder nog wat tekeningetjes voor mijn zelfbdachte GodenGame:
DIANA: Godin van de Jacht
ZEUS: oppergod getransformeerd naar een bliksemstier. Zeus was ook een gedaanteveranderaar, in een van de verhalen veranderd hij in een stier, en natuurlijk is zijn wapen de bliksem.

Jo dat was het weer
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2012
Femke / StripSter
26 februari 2012

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=422&titel=blog Femke: Deadlines Oeps!