zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van MaCo  volgende blog van MaCo  overzicht blogs van MaCo  MaCo in Strips


 De Copy-Paste Generatie

10 februari 2011


Op de Academie had ik een docent die zei: 'Beter goed gejat dan slecht verzonnen'. De zestienjarige versie van mezelf was geshockeerd. Waaaaat? Hij liet het zien. De een na de andere idee dief kwam voorbij. Damien Hirst en zijn veelbesproken 'For the love of God'? Google eens op John LeKay! Daar ging het hogepriesterschap van de kunstenaar. Een stelletje jatters, allemaal!

(Zo ook sommige leerlingen. Als ik ergens GEK van word, dan zijn het wel verslagen die rechtstreeks van internet worden geplukt.

Even tussendoor: Als je wilt frauderen, doe het dan goed, en beledig de intelligentie van je docent niet door te denken dat iemand gelooft dat een verslag in drie verschillende lettertypes, met blauw onderstreepte woorden en andermans naam eronder echt van jou is.
)
En nu, een dikke 10 jaar later, wat blijkt? Ik ben al net zo'n jatter als al die grote namen uit de kunstgeschiedenis. Ik heb een aantal illustraties van Arthur Rackham in mijn strip verstopt. Mijn persoonlijke hommage aan een vergeten illustrator. Ik ben benieuwd of iemand ze er uit vist haha...

Tot volgende week!
 vorige blog van MaCo  volgende blog van MaCo

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 157) van Jasmine Seegers op 29 maart 2019 om 13:27:

Super leuk! :)
www.succesvoltrouwen.nl


© 2011
MaCo / StripSter
10 februari 2011

 www.wix.com/maaikecompagnie/maco

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=41&titel=blog MaCo: De Copy-Paste Generatie