zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 Beeldbewerking

12 februari 2012


Nu was ik al bezig met een schilderij voor de Grandi Art, maar ik heb besloten om óók mee te doen met beeldbewerking! Toen mijn zusje ook mee ging doen aan deze wedstrijd, en toen ook aan 2 onderdelen mee deed, kon ik het niet laten om ook mee te doen met het onderdeel Beeldbewerking.
STORMDIVA
Met deze had ik wat minder moeite om een idee te verzinnen. Ik pakte gewoon een afbeelding en ging ermee aan de slag. Anders dan het onderdeel Tekenen, kon het me hier niet zoveel schelen of zou winnen of niet.
Ik moet alleen wel oppassen als ik ze allebei win, want dan moet ik bij de Interlyceale 2 werken afkrijgen in half zo weinig tijd. (dat was geen goedlopende zin, nouja schijt :P)

zoals ook bij het onderdeel Tekenen, moest hier ook het onderwerp "storm" zijn.
Ik heb hier gewoon een plaatje van Beoncé (of Tyra?) genomen, en haar haren over laten lopen in de storm. Een Stormdiva! Hij is nog niet klaar maar hieronder zie je het resultaat :)

v
v
v
xxx
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2012
Femke / StripSter
12 februari 2012

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=408&titel=blog Femke: Beeldbewerking