zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 Wolkjes tekenen

22 januari 2012


In de winter moeten we altijd naar school vóórdat de zon is opgegaan. Nu hebben we dus een nieuwe school, met gigantische ramen in de studiezaal. En 's ochtends heb ik dus daar niks te doen, het enige wat ik doe is naar de wolken staren. En dan zit er niks anders op dan ze na te tekenen :)
Wolken tekenen is eigenlijk best lastig. Nou ja, iedereen kan een wolk tekenen, maar nu heb ik gemerkt dat dat nog best moeilijk kan zijn, als je dat realistisch wilt doen. Wolken hebben schaduwen op plekken die niet echt logisch zouden zijn. Hieronder zie je wat tekeningetjes die ik op school heb gemaakt. (Serieus ik heb helemaal niks te doen op school :P, ik ben zo wanhopig dat ik zelfs al wolken na ga tekenen)
Kort blogje deze keer, dat de volgende keer maar weer :P
xxx

 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2012
Femke / StripSter
22 januari 2012

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=387&titel=blog Femke: Wolkjes tekenen