zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Koper  volgende blog van Koper  overzicht blogs van Koper  Koper in Strips


 Mijn ontembare ego 5

5 februari 2011


Terwijl ik en mijn lief (Irene, dus!) 't nog even hebben over de, voor ons nog steeds onbekende/onbegrijpelijke praktische voordelen van piercings, neem ik plaats achter mijn tekentafel om vast aan de slag te gaan met mijn volgende ontembare ego.

Het is vandaag zondag en normaal krabbel ik deze onzin pas op woensdag en/-of donderdag op mijn schrijfblok.

Terwijl ik bezig ben met 't schrijven van mijn intro (van dit ontembare ego) vraag ik mijzelf af waar ik 't in dit verhaal achter verhaal van episode 34 over ga hebben!?
Veel verhaal achter 't verhaal is er niet voor deze episode. Het idee dat ik destijds (al) gebruikte in Powerbeast #6 (2004) was voor deze episode nog steeds erg geschikt. Het enige wat nu anders is dan in die versie is de toevoeging van de Soccerwarriors.

Ik zou 't (natuurlijk) over hen kunnen hebben!?

De Soccerwarriors, dus!

De Soccerwarriors, die Patrick destijds (in zijn Nuclear warriors strip) bedacht en baseerde op mijn broertje en diens side-kick, Bert (Griethuizen). Ik weet te weinig over Bert om dat een boeiend verhaal voor dit blog te laten worden, en 't enige wat dan nog boeiend is aan deze jeugdvriend van mijn broertje, is voor in een latere episode. Tja, dan zou ik eventueel nog dit blog kunnen vullen met een verhaal over dat stelletje idioten waar 't lot mij ooit gedumpt heeft, maar ik heb ooit al twee (strip)boeken aan mijn familie gewijd en daarin heb ik ze al genoeg afgezeken!

Misschien zou 't voor een ieder een verademing (kunnen) zijn als ik 'es wat schreef over iets wat ik wel leuk vind. Iets dat mij juist wel interesseert, zeg maar.

Terwijl ik dit stuk tekst vast voordraag aan mijn lief, hoor ik gelijk een protest, want volgens haar is dit (natuurlijk) niet een verhaal achter een verhaal als ik ga schrijven over dingen die ik (wel) leuk vind en die eigenlijk niets met deze episode te maken hebben.

Maar het is wel zo, dat ik door de dingen die ik wel leuk vind geïnspireerd raak om de verhalen die ik schrijf en teken te maken. Dus, stop met waar je eigenlijk (voordat je dit las) mee bezig was en geniet van de dingen die mij inspireren om jullie uiteindelijk de verhalen achter de verhalen te brengen.

Oftewel, waar geniet Eelco Koper (met zijn ontembare ego) zoal (wel) van!?
Natuurlijk geniet ik, zoals een ieder van jullie (met regelmaat) van een onstuimige vrijpartij (met mijn lief).

Hallooooo!??

We genieten toch allemaal van de sex die we hebben!??

Of gaan jullie mij nu echt vertellen dat dit niet 't geval is en je toch nog steeds bij diegene bent die je op dat vlak niet kan bevredigen!?

Of gaan jullie allemaal voor het cliché: "Sex is niet 't belangrijkste in een relatie!"
AAAAAAAAAAAHH!!
Goeie sex is een van de belangrijkste dingen in een relatie!
Als de sex niet goed is, kun je net zo goed gelijk stoppen met een relatie!
Want een goed gesprek kun je met iedereen hebben!

Hoewel!?

Ik wilde echter in dit ontembare ego een keer niet gaan opscheppen over al die dingen waar ik zo ontzettend geweldig in ben. Daarbij val ik mijn lief al een aantal keren per dag lastig met hoe goed ik in alles ben en zij geeft regelmatig aan dat dit van haar niet (altijd) gemeld hoeft te worden.

Ja, zijn we eigenlijk allemaal niet op zoek naar erkenning van ons kunnen!?

In ieder geval, als zij (terwijl ze zegt dat ze van mij houdt) dit niet constant hoeft aan te horen, zal dit bij jullie vast ook wel 't geval zijn. Dus, ga ik 't even over compleet iets anders hebben! Iets waarvan ik eigenlijk niet begrijp dat iedereen dat nog niet massaal aan 't volgen is.

Ik ga 't hebben over Doctor Who!
"Doctor wie?!?"

Doctor Who!
Terwijl jullie allemaal kijken naar bagger als: 'Oh, oh, Cherso', 'Benidorm bastards', The voice of Holland with X-faxtor got talent' en al die andere onzinnige bagger die dagelijks via de tv jullie (huis)kamer(s) verlicht, kijk ik dus naar de avonturen van The Doctor!

Naast de avonturen van The Docotr kijk ik ook nog naar: 'Califonication', 'The Big bang theory', 'Being Erica', 'Castle' en (natuurlijk) nog een hoop andere series , maar ik wilde het gaan hebben over die ene die nu al bijna 50 jaar op de (Engelse) tv te zien is.

Doctor Who, dus!

Hoe leuk en vermakelijk de avonturen van Doctor 1 t/m 8 ook zijn, wil ik 't hier hebben over de avonturen van Doctor 9 t/m 11. Oftewel, 'The new series', die sinds 26 maart 2005 terug van weggeweest zijn op de BBC.

Okay, nou pakten de (nieuwe) afleveringen van de negende Doctor mij niet gelijk. Ik moest er even inkomen, maar vanaf aflevering zes van dit eerste nieuwe seizoen was ik absoluut verkocht! Ik heb de series natuurlijk ook op dvd aangeschaft en met regelmaat worden deze (voor de zoveelste keer) bekeken. En als je geniet van zulke geweldige tv wil je dat graag weer met anderen delen.

Het enige nadeel is dat er eigenlijk bijna niemand is met wie hierover na te praten valt, omdat de rest van buishangend nederland (terwijl ik net genoten heb van 45 minuten top quality tv-vermaak) kijkt naar het nieuwste -onder-de-tattoos-en-dat-praktische-sieraad-zittende Nederlandse zangtalent!

Weet je wel hoe frustrerend dit is!??

Je ziet net dat Doctor 11 (Matt Smith) op glorieuze wijze Doctor 10 (David Tennant) gaat vervangen, met een nog waanzinniger seizoen dan de afgelopen seizoenen en specials, en 't enig waar je de rest van Nederland enthousiast over hoort lullen is een of andere (slecht acterende) bejaarde die, in 't bijzijn van twee jongeren, 't heeft over haar seksuele uitspattingen van de afgelopen nacht!??

Nee echt, lachen hoor!
In Nederland hebben ze drie maal geprobeerd om de Doctor op de buis te krijgen, maar het Nederlandse publiek kijkt liever naar een of andere wannabee party-dj die met met een getatoeëerde ster boven zijn ster 't heeft over een WOKNOK!?

Natuurlijk weet ik (nu) ook wat dit woord betekent, maar ik kijk dan toch liever (voor de zoveelste keer) naar de (zoveelste) terugkeer van de Daleks of Cybermen, die beiden geen moment zouden twijfelen om de aarde te verlossen van deze vorm van de mensheid.

En dat is maar beter ook, want stel je voor: Cyber-Barbie!??

Whot?!?

Het is toch eigenlijk te idioot voor woorden dat een cd van dat stelletje mafketels of van Tattoo Saunders hier in Nederland hoger scoort in de album top zoveel, dan de meesterwerken van Murray Gold!?

Onbegrijpelijk!

Rare mensen, die Nederlanders!
Terwijl iedereen vol spanning zit te wachten op, 'Oh, oh, Tirol', zit ik vol spanning te wachten op serie 6 van Doctor Who die in april (op BBC 1) van start gaat! Tijdens The Doctor Who Christmas special van 't afgelopen jaar, lieten ze (natuurlijk) een trailer zien, van 't komende seizoen en man! Wat was dat waanzinnig geweldig!! Ik kan gewoon niet wachten tot 't eindelijk zo ver is!

Naast dat we door de trailer al een beetje weten dat serie 6 (natuurlijk) weer waanzinnig goed gaat zijn is er nog iets wat serie 6 weer een beetje leuker maakt dan de voorgaande series en specials. Naast dat Irene sinds de start van onze relatie helemaal into Who is, is nu ook Corijn helemaal verslingerd aan de avonturen van The Doctor!

Afgelopen week was er een verkleedfeest op de BSO en wilde mijn kleine man graag verkleed gaan als zijn favoriete held (van dit moment): The eleventh Doctor!

Wat zag 'ie er onwijs geweldig uit in zijn outfit en met zijn, 'The eleventh Doctor sonic screwdriver', die ik een aantal weken geleden (al) voor hem (en mij, natuurlijk) besteld had. Mijn zoon van 5 (bijna 6) wil later ook graag op toneel om daar de volgende Doctor te spelen. Vijf en nu al meer verstand dan die gast met dat sterretje boven zijn hol!

De avonturen van The Doctor inspireren niet alleen mijn kleine Doctor, want ook voor mij zijn ze zeer inspirerend. De avonturen van The Doctor, de companions (want wat zijn Rose en Amy lekker!) en de Tardis zijn ook een belangrijk onderdeel geworden in hoe ik mijn Powerbeast comic wil maken!

Nu ik de hele tijd over The Doctor aan 't schrijven ben, krijg ik onwijs zin om een dvd uit mijn enorme Doctor Who collectie te pakken. Dus ik ga zo de bank op en dan 'es kijken van welke aflevering ik ditmaal (wederom) ga genieten!?

Tenminste, ik ga ervan genieten als ik Irene zover krijg om die hijgerige hitsige bejaarde Inspector snoggie Morse af te zetten!

Hmmm, misschien dat een onstuimige vrijpartij hierbij kan helpen!?

Geranimo!
Powerbeast in Strips van 5 februari 2011.
 vorige blog van Koper  volgende blog van Koper

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 83) van Rodney op 8 februari 2013 om 14:12:

Gaaf! Succes en alvast veel plezier in San Diego :)


© 2011
Koper / StripSter
5 februari 2011

 www.powerbeastadventures.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=36&titel=blog Koper: Mijn ontembare ego 5