zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 NARUTO-verslaving!

30 januari 2011


Jo, ik wist even niet wat ik in mijn blog ging zetten, duzzz ik dacht waarom vertel ik niet over mijn verslaving? Mijn NARUTO-verslaving!

De manga "Naruto" is namelijk mijn favoriete lees- en kijkvoer! Het verhaal gaat namelijk over een ondeugende ninja genaamd Naruto en zijn weg naar zijn ultieme droom om Hokage (beste ninja van het dorp, waar iedereen naar opkijkt) te worden.
Je zult vast denken: "Wat moet een meisje van 14 nou met een ninja-manga-boek?". Het antwoord is simpel... Ik werd een keer gevraagd om mee te doen in een show (om mijn stripteken-talenten te laten zien, zal ik maar zeggen), en na de show kreeg ik een pakketje met cadeautjes! En daarin zat natuurlijk een Naruto-boekje. En toen ik begon te lezen... werd ik langzamerhand verslaaaaafd.
Ik heb inmiddels al alle delen t/m deel 28 (elk boekje meer dan 200 blz.). Ik ben gewoon zielig. Ik vind het alleen wél jammer dat we in Nederland ontzettend traaag zijn. In Japan zijn ze al bij deel 58, en hier nog maar bij deel 24 (ik heb de laatste 4 boekjes Engels-talig gekocht, ik kon niet langer wachten op het volgende deel).
heheheh, een van de leukste dingen van Naruto is dat de vrouwelijke ninja's mega sterk zijn! Zie plaatje hiernaast :) Sakura mept Naruto omver. En dan te bedenken dat Naruto hartstikke verliefd is op Sakura :)

Ik vind deze manga vooral leuk omdat ik zelf óók op een vechtsport zit! Namelijk Jiu Jitsu! Lang leven de stoere meiden! (het is trouwens hartstikke leuk om tegen de jongens in mijn groep te vechten, ze zijn wel lang en sterk, maar ze kunnen niet op tegen mij! HAIIIIIEJAH! (ninja-kreet:))

Maar goed ik wijk véél te ver af...

Hoe gaat het met mijn RSI?
Het is hartsike moeilijk om een maand niet te tekenen, vooral als het je grootste hobby is... Ik begin nu echt te merken dat het écht super frustrerend is... Maar gelukkig krijg ik de grootste steun van iedereen! Ik ga nu 1x per week zwemmen om mijn spieren een beetje te ontspannen. En ik zit nu ook op Fysiotherapie, ze hebben mijn schouder ingetaped omdat mijn schouderblad verkeerd zat.
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2011
Femke / StripSter
30 januari 2011

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=30&titel=blog Femke: NARUTO-verslaving!