zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van MaCo  volgende blog van MaCo  overzicht blogs van MaCo  MaCo in Strips


 Website

20 oktober 2011


Handen omhoog als je ook een hekel hebt aan dingen bijhouden! Je kapsel, je administratie of, en dit is de allerergste, je huishouden. Aargh!
Aan sommige dingen komt een mens gewoon niet toe. Maar, gelukkig, het is nu herfstvakantie. Heerlijk! Eindelijk tijd om al die dingen te doen! Zodra ik klaar ben met wat schetsjes maken voor een kinderboek pilot (als dat wat wordt zal ik er zeker een blogje aan wijden), mijn favoriete serie kijken en terrasjes pakken. Haha!

Tja, ik doe wel vrolijk, maar inmiddels zit ik 50% in de ziektewet. Tekenen kost me erg veel moeite, maar ik probeer er aan toe te komen. Tekenen achter mijn geliefde Cintiq is voorlopig zelfs onmogelijk vanwege de houding die ik dan (langdurig) aan moet nemen. Dat betekent dat ik niet verder kan met 'Daegne'. Heel erg balen.

Maarrrr, wat ik wel kan is liggen op de bank. Met de Belkin en daarop mijn laptop. Hoog tijd om toch eens wat van dat achterstallige onderhoud te doen. Aan... de website die ik ooit naief mijn 'tijdelijke website' doopte. Zo'n twee jaar geleden. De laatste update was een jaar terug. Oeps...
Ooit was ik van plan om mijn Dreamweaver skills weer wat op te poetsen en een site te bouwen. Dat is ongelovelijk veel werk als je zo roestig bent als ik. Het ging hem niet worden, zoals ze hier in Den Haag zeggen. Daarna was ik van plan een van de CMS based templates te gebruiken van bijvoorbeeld Joomla. Dat zijn makkelijk te onderhouden sites, die je relatief eenvoudig naar eigen smaak kan ombouwen. Or so they said. Na een paar uur ploeteren in een voor mij onbegrijpelijke omgeving hield ik ook dat voor gezien. Laat maar!

En toen kwam ik uit bij wix.com. Gratis websites. En eenvoudig, echt een aanrader. Daar werd mijn 'tijdelijke' site geboren. Inmiddels omgedoopd tot 'mijn site'.
Dit is de link: www.wix.com/maaikecompagnie/maco (of klik op de banner onderaan de pagina)

Alvast een fijn weekend!

groetjes,

MaCo

PS Koekiemonster! Omdat ik dit al tijden een ongelovelijk grappig plaatje vind, en het enigzins relevant is. Enjoy!
 vorige blog van MaCo  volgende blog van MaCo

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 157) van Jasmine Seegers op 29 maart 2019 om 13:27:

Super leuk! :)
www.succesvoltrouwen.nl


© 2011
MaCo / StripSter
20 oktober 2011

 www.wix.com/maaikecompagnie/maco

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=293&titel=blog MaCo: Website