zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Koper  volgende blog van Koper  overzicht blogs van Koper  Koper in Strips


 Mijn ontembare ego 4

29 januari 2011


In mijn vorige ontembare ego had ik 't al even gehad over dat propje met die tongpiercing, die ik uit mijn Powerbeast-universum wilde schrijven met het herschrijven van Powerbeast-epiosdes 30 t/m 36.

Ik gaf aan dat ik in mijn volgende ontembare ego (deze, dus!) op haar terug zou komen. Dus, pak een lekkere kouwe uit de koelkast, kruip achter het beeldscherm van je computer en geniet van 't verhaal achter het verhaal van episode 33.
Het vorige Powerbeast-universum (die van de reguliere 2002 serie) bestond voornamelijk uit mannelijke superhelden. Tijdens het starten van de Powerbeast dagboekserie (2004), bracht ik daar verandering in, want er moest meer vrouwelijkschoon in mijn comic(s).

Zoals jullie weten zijn mijn characters gebaseerd op mensen die ik (al heel lang) ken of ooit eventjes ontmoet heb, dus ik opende in mijn hoofd mijn (enorme) vrouwen-die-ik-kenmap en ging bezig met het leukste gedeelte van het creëren van een universum: het ontwerpen en schetsen van (nieuwe) characters. Vele nieuwe characters werden tot leven gebracht op lege vellen papier. Lege vellen die nu gevuld werden met al die overheerlijke rondingen waar 't vrouwelijke geslacht (bij ons mannen) zo bekend om staat.

Na het einde van mijn relatie met de moeder van Corijn (mijn kleine man) was ik met regelmaat weer te vinden in de drie uiltjes en op relatieplanet. Ditmaal kon ik naast mijn leuke kop en vlotte babbel ook mijn tekentalent in de veroverstrijd gooien. "wil jij mijn inspiratie zijn voor deze inspiratieloze nacht?" en,"Zou jij een superheldin in mijn (Powerbeast) comic willen zijn?", werden veelvuldig door mij gebruikte pick-up lines.

Natuurlijk, met veel succes!

Naast dat de Powerbeast comic nu een overvloed aan (nieuwe) superheldinnen had, werd het in mijn bed ook (weer) een stuk gezelliger.

En ja, hoe gezellig ik het alleen ook had, daar in mijn bed (met mijn nieuwe Ziggo mega-super-porno-included-digitale-tvpakket), is 't met zo'n (na de sex nadruipende) real life uit de kroeg of via internet opgepikte vrouw toch een stuk aangenamer.

Vier jaar lang creëerde ik de ene na de andere superheldin voor mijn (steeds groter wordende) Powerbeast universum.

elke vrouw die mij inspireerde ging met een original artwork bevredigd weer in de vroege ochtend op weg naar haar eigen huis.
Wat mij betreft een geweldige ruil.

Op 16 mei 2009 kwam een abrupt einde aan deze lucratieve koehandel.

Ja, ik werd verliefd!

En ben het nog steeds en zo te voelen gaat daar de komende eeuwen ook nog geen verandering in komen. Met deze vrouw wil ik het bejaardenhuis inrolatorren!

Waarom met haar wel en met die honderd-nogwat anderen niet!?

Irene heeft nou net datgene wat al die honderd-nogwat andere vrouwen zo ontzettend misten.

Ze vind mij een enorm tekentalent en ze kan smakelijk lachen om de avonturen van Nederlands meest geliefde superheld.

Hahaha...weet je, eigenlijk vinden we in elkaar juist datgene wat we zo leuk aan ons zelf vinden en wat de rest van de wereld maar niet wil begrijpen. Maar ja, de rest van de wereld spoort volgens ons ook niet helemaal!

Hoe geweldig ik Irene ook vind er zijn (natuurlijk) ook nog een hele hoop andere mooie vrouwen die op deze aardkloot rondlopen. Vrouwen die geweldig geschikt zijn voor een rol in mijn huidige Powerbeast comic, die nog voller gepropt is met vrouwelijk schoon dan al mijn vorige comics bij elkaar. Alleen blijft 't ditmaal bij 't geven van die rol.

Naast dat ik zelf niet meer de behoefte heb om al die andere mooie vrouwen te laten zien waar ik nog meer (erg) goed in ben, zou Irene 't ook niet zo op prijs stellen wanneer ik mijn potlood in een ander pennendoosje stop, zeg maar.

Ja, in deze relatie laat ik mij van mijn beter gemanierde kant zien!


Via een retweet van een van mijn vele (twiitter)vrienden kwam ik bij de twitterpagina van Soccerwarriorette (zoals ik haar hier maar even noem) terecht. Een (volgens haar foto) mooie vrouw met twee van de uiterlijke kenmerken waar ik absoluut voor val: Een mooi bos haar en sproeten!

Ik stuurde haar een bericht en na een paar schetsen was zij een nieuwe aanvulling voor het Soccerwarriors-team. Terwijl ik Soccerwarriorette in episode 20 had getekend, ontmoette ik haar (eindelijk) ook voor 't eerst in real life. Het was een zondag en Irene en ik besloten om even op een we-halen-de-zolder-leeg-en-verkopen-al-onze-rommel-en-prutmarkt (in Groningen) te gaan kijken. We konden toen eigenlijk even geen andere dingen doen en tja, dan ga je doen wat al die andere saaie stellen ook zoal op een zondag doen. Dus, wij lopen tussen de rommel en prut te struinen en toen zag ik haar opeens real-life voor me staan en op de foto's leek ze toch een (heel) stuk slanker dan dat ze daar opgepropt (als een soort rollade) voor mij stond.

We stelden ons voor en terwijl we dit beiden deden, zag ik 'm al gelijk zitten.

Haar tongpiercing!

Het spijt me heel erg voor een ieder die zo'n stuk metaal in zijn mond heeft zitten (of waar dan ook, eigenlijk), maar hoe mooi ik een vrouw ook vind, al heeft ze de meest geweldige borsten, kont en zit ze voor mijn part helemaal onder de fuckin' sproeten, maar als ik zo'n stuk metaal zie zitten, is 't voor mij wel klaar!

Op de terugweg besloot ik daarom ook gelijk om haar zo snel mogelijk (weer) uit de comic te schrijven!

Tijdens het herschrijven van episodes 30 t/m 36, kreeg ik het idee voor de terugkeer van de Soccerwarriors en zo ook het idee voor deze episode.

Ha! Hier heb je je stuk metaal in je bek! CHOK!

Oftewel, exit Soccerwarriorette!

Gisteren was ik bij de AH om sigaretten (ja, hier knap ik dan niet op af!) voor mijn lief te scoren (en eieren voor de kaneelmuffins) en liep ik de Soccerwarriorette tegen 't real (propperige) lijf. We raken even (kort) in gesprek en het is erg jammer, want hoe leuk ze er (absoluut) uit ziet, ik heb toch liever dat ze haar mond dicht houdt!

Why lord?!? Why?!?

Waarom moet opeens overal waar men maar kan verzinnen zo'n stuk metaal doorgejast worden?!?

Dus terwijl ik met Corijn (in de auto) naar huis rij, om straks te geniet van Irenes overheerlijke muffin(s) en mijn mannetje uitleg wie deze (voor hem) vreemde vrouw was, besluit ik dat in mijn comic dood ook echt dood is!

Al die zogenaamde niet-dood-onzin laat ik wel over aan de grote jongens aan de andere kant van de grote wateren.

Veel plezier met de komende week en tot de volgende.


Powerbeast in Strips van 29 januari 2011.
 vorige blog van Koper  volgende blog van Koper

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 83) van Rodney op 8 februari 2013 om 14:12:

Gaaf! Succes en alvast veel plezier in San Diego :)


© 2011
Koper / StripSter
29 januari 2011

 www.powerbeastadventures.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=29&titel=blog Koper: Mijn ontembare ego 4