zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 MUST SEE Faalstrip-1

9 oktober 2011


Okee, mensen daar is het dan... Het einde van de FAALstrip "Tuur"... Maar, maak je klaar voor een héél nieuw hoofdstuk. Want hier komt ie! DE ALLERGROOTSTE ZENUWSLOPENDE FAALSTRIP VAN ALLEMAAL!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maar eerst...
De ontsnapping was gelukt! Tuur was dan misschien wel van een berg afgevallen, maar hij heeft het overleefd! Gelukkig maar! En toen?...
Bij die vraag werd ik helemaal gek! Wat nu? Ik had er de hele strip naar toe gestreefd, de ontsnapping. Maar nu? Ik wist niet meer hoe het zou aflopen... Ik werd er helemaal moedeloos van.

Angstig, vertelde ik aan mijn ouders dat ik wilde stoppen met de strip "Tuur". (Ik was bang, want ik was óók met de strip "Tuurtje" gestopt voordat ie af was) FAAL!

Hieronder zie je de laatste twee bladzijdes. En de laatste is niet eens af!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

YOEKE & MIYU

Na deze grote Faal (ik vind het woord "faal" leuk om te gebruiken :P), wilde ik een geweldig verhaal bedenken voor de eerst-volgende strip. Ik had al helemaal een complot uitgedacht, en allemaal verschillende werelden gecreërd waar de hoofdpersonen doorheen zouden reizen.

Ook heb ik (nu nog steeds) een grote map vol met ideeën en schetsen, over het grote avontuur van Yoeke en Miyu. Maar die kan ik nog steeds gebruiken als inspiratiebron voor een andere strip.

Okee, even voor de duidelijkheid, dit is ongeveer de laatste strip die ik heb gemaakt. Dus geef vooral comentaar en tips! Aan sommige dingen heb ik al gewerkt, en dat zul je vooral zien in de laatste bladzijde van Y&M (in mijn volgende blog)
Maar ik meen het, tips zijn van harte welkom! (complimenten trouwens ook :P haha)

WORDT VERVOLGD!!!
xxx


(Eigenlijk wel dom... constant zeggen "wordt vervolgd", want ja, HET IS EEN BLOG!, die wordt altijd vervolgd... Nou ja, BOEIUH!)
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2011
Femke / StripSter
9 oktober 2011

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=282&titel=blog Femke: MUST SEE Faalstrip-1