zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 Ontplofte AARDAPPELPUREE

4 september 2011


Jo, daar ben ik weer! :P
Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar niet alle vrouwen kunnen koken...
En ik ben een van die vrouwen.
IK BEN EEN RAMP IN DE KEUKEN!
Aardappelpuree uit een pakje
Ahum, ik moest mijn moeder een keer helpen in de keuken. Ik moest aardappelpuree maken... (♫♪ pam,pam,pam, paaaaam ♫♪ intrigerend deuntje) Ik, met zero procent verstand van koken, begin vrolijk met het lezen van de gebruiksaanwijzing (het was aardappelpurree uit een pakje). Heel simpel, wat water in de pan, melk erbij... Het enige wat ik niet wist, was dat melk ook kon overkoken...
Dus, ik gooi nietsvermoedend de aardappelpuree-poeder in de pan, en plots begint die grote gele prut helemaal op te borrelen! Alles druipt over de rand, en er onstaat een grote bel met hete lucht... BOEM!
Sauna in de keuken
Wat kan er nou allemaal mis gaan met thee zetten?
Ja okee, je kunt je verbranden, je kunt het over iemand anders heen gooien... Je kunt plots tegen de muur oplopen en dan vervolgens de thee over je heen gooien, en omdat je helemaal gek wordt laat je het kopje op de grond kapot vallen, en dan trap je in de scherven, en dan loop je nóg een keer tegen de muur aan zonder reden...
nouja, er kan van alles misgaan....
Maar goed, ik heb gelukkig geen derdegraads-brandwonden opgelopen :P. Nee, ik heb gewoon de waterkoker aangezet. Alleen toen ik weer terug kwam in de keuken, was al het water in de waterkoker verdampt! Het was zo mistig in de keuken, dat je niet eens meer kon zien hoe laat het was op de klok!

(PS: Die cartoons heb ik even heel snel gemaakt, vlak voordat de blog de lucht in ging, want tja... wat is nu een blog zonder plaatjes? :D )
KIP KERRY
Maar lieve mensen,
IK, die zero procent verstand had van koken, die alles laat ontploffen in de keuken, heb een EETBAAR ONAANGEBRAND ONONTPLOFT AVONDMAAL GEMAAKT!
Namelijk: KIP KERRY! met alles erop en eraan!
JEEEEJ
Mijn moeder was er namelijk nog niet, en ze had dus weinig tijd om avondeten voor ons maken. Dus daarom heb ík voor mijn broertje en zusje gekookt! Ik had het nog nooit gedaan, maar het was wel perfect gelukt! OMG! Wereldwonder!

<<< Deze foto was gemaakt met de mobiel van mijn zusje :P
XXX
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2011
Femke / StripSter
4 september 2011

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=247&titel=blog Femke: Ontplofte AARDAPPELPUREE