zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 Stomme Henk!!!

16 januari 2011


Lekkere vent is die Henk.
Eerst vraagt hij me voor deze blog, maar als ik over mijn RSI schrijf mag ik opeens niets meer van hem!!!
Ik mag niet meer tekenen, niet meer schrijven, NIKS!!!
Nou ja, een beetje met links tekenen. Maar wat stelt dat nou voor?!?! Prutswerk!

Als hij denkt dat ik deze blog stilleg, vergist hij zich mooi!
Ik vraag gewoon Bernadette als ghost-writer. Want zij is mijn heilige geest!
En Henk zal ik een poepie laten ruiken!

heheheh XD

Het enige wat je hoeft te doen is mij een middagje vrij te geven, en ik maak eventjes een zeemeermin :). Dit is overigens (natuuuuurlijk) een personage uit Y&M!
Deze mooie (kwaadaardige) waterlady komt in een van de 6 Dimensies voor. Een moerassige Dimensie vol met slechte en natuurlijk ook goede zeemeerminnen. :)


Klein probeempje; RSI
Yoeke & Miyu wordt een strip van 50 blz. lang, en daarna komt natuurlijk een vervolg (ook een verhaal van 50 blz.).
Maar ik heb een klein probleempje, ik heb al een paar jaar ernstige RSI... (And that sucks :(. Ik moet dus rustig aan doen, VOORAL met AL dat stomme huiswerk! Ik doe Gymnasium dus ik ben meestal de HELE week bezig met huiswerk doen, en ALS ik eens vrije tijd heb... Dan kan ik niets doen omdat mijn arm te veel pijn doet :(.
Na veeeeeeeeeel overleg met Henk, heb ik besloten dat Y&M volgend jaar op StripSter komt :O. Dat is voor mij ook wat handiger, dan hoef ik mezelf niet te forceren.

Henk, de goede kerel, maakte zich zorgen om mij. En hij heeft zichzelf meteen benoemd als mijn persoonlijke RSI-coach. Vanaf nu moet ik ongelooflijk mijn best doen om van de RSI af te komen! En Henk en Berna gaan mij goed in de gaten houden (in ninja-stijl :))


Zoekplaatje van vorige keer :)
Dit zijn trouwens alle verborgen gezichten in het plaatje van mijn vorige blog, heb je ze allemaal kunnen vinden? ;-)

Ehhh.... Oh ja!
Ik had jullie beloofd dat ik in deze blog mijn Donald Fuck tekening zou showen! Maar mijn teken-docente kon de verleiding niet weerstaan om mijn creatie nog eventjes wat langer houden :). Zo heb ik ook weer een belangrijk lesje geleerd: De volgende keer moet ik het gewoon meteen scannen, voordat ik het uit handen geef...
(Of alleen de scan geven! Dat is nog beter :)
Maar als jullie tips over RSI voor me hebben, graag! Je kan ze geven bij het Forum (maar ga alsjeblieft niet MASSAAL met z'n allen tegelijk 1000 tips geven, dan word ik helemaal GEK! :))
PS: ik ben al bij de dokter geweest en bij Mensendieck, en ik doe dagelijks ook oefeningen, dus daar hoeven jullie je ook geen zorgen over te maken XD

xxx
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2011
Femke / StripSter
16 januari 2011

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=16&titel=blog Femke: Stomme Henk!!!