zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 Animatie?

15 mei 2011


Nadat ik Florien bezig had gezien met animatie, prikkelde dat mij om ook aan de slag te gaan. Nadat ik het aan Florien had gevraagd hoe ik het moest doen, heb ik meteen even dit kleine test-filmpje gemaakt. Niet letten op de lelijkheid :P het is gewoon een probeerseltje.
<<< Lolheid :P
vaag katje die buigt :P>>>
Flipperboekje
Bij mij op school moest ik een flipperboekje maken. Het zijn 25 kleine tekeningetjes van 4 bij 5 cm. Als je daar dan een boekje van maakt, en bladert snel het boekje door, dan zie je een filmpje. En nu dacht ik.. nou ik heb toch 25 tekeningetjes, duzz laat ik daar eens op de computer een animatie filmpje van maken :P.
Het is een draakje die een kaars aansteekt, je ziet hem inademen en de lucht naar binnen zuigen. En je ziet ook dat de kaars smelt als hij hem aansteekt :). En je ziet dan ook de schaduw op zijn rug.
phoe! wel een werk hoor! Het is met de hand getekend. Maar het is wel superleuk om te doen.

xxx
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2011
Femke / StripSter
15 mei 2011

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=135&titel=blog Femke: Animatie?