zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Koper  volgende blog van Koper  overzicht blogs van Koper  Koper in Strips


 Mijn ontembare ego 19

14 mei 2011


Eigenlijk wilde ik deze week verder gaan met waar ik vorige week gebleven was. Eigenlijk wilde ik deze week vertellen over die date, die nog steeds gaande is. De date die zo leuk is, dat ie eigenlijk nog altijd niet gestopt is.

Eigenlijk wilde ik nu al klaar zijn met episode 73, terwijl ik net vandaag episode 60 geïnkt heb en de eerste schetsen van episode 61 op papier gezet heb. Ik denk eigenlijk, dat niet iedereen de dagboekepisodes zo leuk vond en dat diegenen blij zijn, dat we vanaf deze week weer als vanouds verdergaan.
Eigenlijk zou ik het liefst vanavond met mijn lief op een terras willen hangen en genieten van al die onmogelijke stelletjes die voorbijlopen, maar daar hebben we het geld momenteel even niet voor. Dat komt door God/Zod, die eigenlijk Hein heet. Nee, niet die magere.

Eigenlijk wilde ik, dat het zaterdagavond was, in plaats van vrijdagavond. Hoe leuk dat X-Factor ook is, geef mij maar de volgende Doctor Who episode (en eigenlijk ook de Confidential, die na Doctor Who op BBC3 te volgen is).

Eigenlijk wilde ik, dat ik kon zingen in plaats van tekenen. (Zou ik dan eigenlijk ook een wekelijkse blog bijhouden?)

Eigenlijk ben ik de enige van de bloggers hier op StripSter, die de afgelopen 19 weken elke week een blog heeft geplaatst. En hoe graag ik soms ook een week zou willen overslaan, eigenlijk vind ik dat ik dat niet kan maken.

Eigenlijk maakt Drop Comics best leuke comics.
Eigenlijk heb ik helemaal niet zo’n ontembaar ego, het is een soort show die ik wekelijks opvoer.

Eigenlijk wilde ik mij, net voordat ik mijn lief leerde kennen, op de Poolse-vrouwen-markt storten. Ik vind Poolse vrouwen namelijk eigenlijk erg geil. Irene heeft eigenlijk ook wel iets Pools. Of misschien maak ik mij dat gewoon wijs, zodat ze voor mij nog zoveel leuker is dan ze eigenlijk al is! Ik heb dit gevoel eigenlijk nog nooit zo bij iemand gehad. Het gevoel, dat ik eigenlijk nu al weet, dat we samen ook echt oud gaan worden.

Eigenlijk best wel saai.

Eigenlijk ben ik ook best wel saai. Mijn ex zei ’t ooit tegen mij: “Je bent eigenlijk helemaal niet zo werelds als dat je bij al die vrouwen overkomt. Je bent eigenlijk best wel saai!”

Eigenlijk is ‘saai’ niet het juiste woord.

Eigenlijk weet ik niet, wat het juiste woord dan wel is. Irene weet ’t ook niet en kijk me eigenlijk een beetje vreemd aan bij deze vraag.

Eigenlijk zijn we soms nog best wel een beetje vreemden voor elkaar. Maar ik heb eigenlijk nog nooit zoveel van een vreemde gehouden als dat ik dat van deze doe.

Eigenlijk is houden-van een maf iets. Er zijn mensen, die zielsveel van hun moeder houden: ik eigenlijk niet zo van de mijne! Ik vind dat soort mannen eigenlijk altijd een beetje eng. Het zijn van die kerels, van wie hun lief eigenlijk een vervanging is van hun moeder. Het enige verschil met hun moeder is dan eigenlijk, dat ze hun lief wél kunnen neuken.
Deze grap is eigenlijk niet van mij; deze komt uit de meest recente Big Bang Theory. Eigenlijk een erg leuke serie. Ik denk zelfs, dat ik ‘m eigenlijk nog leuker vind dan Seinfeld.
Eigenlijk vind ik Powerbeast de Seinfeld onder de superheldencomics. Mijn comic gaat eigenlijk over niets, met eigenlijk iets voor iedereen.

Eigenlijk heb ik Caro Emerald pas onlangs ontdekt. Het is eigenlijk de enige CD die ik de afgelopen week had opstaan. Het is eigenlijk ook goede muziek voor tijdens een onstuimige neukpartij.

Eigenlijk heb ik daar nu ook weer veel zin in. Ik heb nu eigenlijk meer zin om te neuken, dan dat ik dit geouwehoer verder af wil schrijven.
Eigenlijk heb ik daar altijd meer zin in, dan in al het andere wat ik doe.

Eigenlijk, als het aan mij lag, deed ik de hele dag niets anders dan dat.

Zie, mijn ex had toch gelijk: eigenlijk ben ik best wel saai.
P.S. Dat over de Dropperds neem ik eigenlijk bij nader inzien terug.
Powerbeast in Strips van 14 mei 2011.
 vorige blog van Koper  volgende blog van Koper

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 83) van Rodney op 8 februari 2013 om 14:12:

Gaaf! Succes en alvast veel plezier in San Diego :)


© 2011
Koper / StripSter
14 mei 2011

 www.powerbeastadventures.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=134&titel=blog Koper: Mijn ontembare ego 19