zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Femke  volgende blog van Femke  overzicht blogs van Femke  Femke in Strips


 Girlpower!!!

1 mei 2011


Je hebt van die jongens die zich continu als macho gedragen... Die jongens dragen hun broek zó laag dat je hun hele kont kunt zien! (met onderbroek er overheen natuurlijk) En die jongens doen ook elke ochtend 2 klauwen vol jel in hun haar; jelpot-kapsel.
Wij noemen deze jongens: "gangsters"

Maar het ergste is... ze plagen meisjes! :O
Kopstoot tegen het raam
Een jongen uit mijn klas met de code-naam "Jelpot-kapsel" gooide het Duitsboek van Tess uit het raam! Op het bouwterrein van de nieuwe school!
Duzz iedereen ging naar buiten kijken door het raam. Maar toen kwam een andere gangster-grapjas, en die duwde tegen het achterhoofd van een paar meisjes, zodat ze hun hoofd stootten tegen het raam! En hij duwde ook tegen het achterhoofd van Bernadette. Ik dacht: "Oh, die gangster-grapjas verdient een lesje!"

< En hiernaast zie je mijn plannetje in werking.
Armpje drukken?
Zoals jullie misschien al weten, ben ik niet echt een meisje-meisje...
Dat komt ook doordat ik op Jiu Jitsu zit.

Dus er was één van die gangsters (afzak-broek) die continu tegen mij liep te roepen: "Oh Femke, jij denkt écht dat je mij aan kunt!", en dan ging hij tegen zijn vrienden lopen lachen enz. Maar daar bleef het niet bij! Hij ging veel te ver! Met van die oversekste opmerkingen! Ik was kwaad en ik haatte hem zo erg op dat moment!

Maar toen kwam de grote dag! Ik had aan gangster-grapjas gevraagd of hij met mij wou armpje drukken. Maar hij was bang en hij wou dat ik eerst met afzak-broek ging armpje drukken! En ik wou dat absoluut niet want ik haatte hem! Maar toen ging de hele klas me lopen opjutten dat ik het wel moest doen! Alle gangsters gingen in een kringetje om mij heen staan, en de hele klas was stil... Zelfs de docente kwam zitten kijken (ze stond het toe, onder haar les nogwel!)

Daar ging ie dan...
en BAM!!!
ik had gewonnen!
En afzak-broek was doodstil, hij wist geen woord meer uit te brengen! Hij ging maar achterin de klas in een hoekje zitten. HIJ SCHAAMDE ZICH KAPOT! Hij was helemaal rood!

BOOJA! MOOISTE DAG VAN MIJN SCHOOLLEVENTJE!!! GIRLPOWERRR
 vorige blog van Femke  volgende blog van Femke

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 483) van Florien op 17 november 2014 om 23:56:

Ik snap je zo goed, Femke! Het is heel herkenbaar (behalve de RSI dan, wat vervelend dat dat nog niet over is, of gaat zoiets niet zo snel over). Ook ik zit nu in de game wereld met heel veel drukte, 2 banen en een behoorlijk sociaal leven wat er ook nog tussen moet. Maya en Illustrator daar werk ik nog niet mee, ik ben vooral bezig met HTML, Processing en ander programmeerwerk. En tekenfilms maken dan...hehe


© 2011
Femke / StripSter
1 mei 2011

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=121&titel=blog Femke: Girlpower!!!