--> index De Stripper  --> vorig nummer  --> volgend nummer  --> info De Stripper

De Stripper 36 Stripper 36
cover: Michiel van de Vijver
 loep 36

september-oktober 1998

Uitgever: De Stripper

small-press: Eline Vulsma
Stripdagen Breda 1998
S-Press, een XL-stripfestival
gestript


inhoud Stripper 36

Auteur

Titel

Pag.

Jan Dirk Barreveld Mail van Jan Dirk 13
Rob Derks Pakje Bakmeel 3
Sven van der Hart Fotostrip 24
Maaike Hartjes Strippers! 2
Mark Hendriks Vlucht naar Croydon - 2 (slot) 15-19
René Leisink Eugène 2
Zzzlapeloozzz 13
... en mail van René 21
Bart Sparnaaij De sprookjesprins 14
Sven Timmerman San & Swan 7
Michiel van de Vijver cover 1
De code - 1 4-6
Mail van Michiel... 20
Jasper Vink Saloniki-Beira - 3 8-11


Strippers!

 Maaike 1
 Maaike 2
De vakantie zit er weer op en iedereen is weer aan het werk. Wij als Stripper-redaktie kunnen daarin niet achterblijven en hebben ons weer het zweet in de bilnaad gewerkt om jullie een vers nummer te bezorgen. Ook zijn we aan het werken aan een speciale Stripper-uitgave. Het archief van dit blad is na vele jaren dusdanig uitgedijd, dat we er nodig eens de bezem doorheen hebben moeten halen. Hierbij hebben we een aardig overzicht gekregen van wat er zoal in de Stripper heeft gestaan. En om jullie daar ook zicht op te geven, hebben we een selectie daarvan gebundeld en in een luxe kaftje gestoken. Helaas is het met de Stripdagen in Breda nog niet klaar, maar we hopen het jullie zo spoedig mogelijk aan te kunnen bieden. (N.B. Aan de tekenaars wordt van te voren nog toestemming gevraagd.)
In deze Stripper zoals altijd veel leuke, ontroerende, spectaculaire, ingetogen, hoogstaande, van nieuw talent getuigende, bekende en onbekende strips. Ook nu weer met bijdragen van Michiel van de Vijver (o.a de voorpagina), Sven van der Hart, Mark Hendriks, Jasper Vink. Let ook op de slapeloze Michiel van de Vijver, de 'Eugène' van René Leisink en de 'Mail' van Jan Dirk Barreveld. Waar een doodstille stripbeurs in Rijswijk al niet goed voor is!
Tenslotte willen wij graag ons collega-stripblad Incognito feliciteren met hun vijfjarig jubileum. Ter gelegenheid van dit heugelijk feit hebben zij een special uitgebracht met onder meer het beste uit vijf jaar Incognito. Op de Stripdagen van Breda is hij te koop. Over de Stripdagen kun je verderop meer lezen. Tot ziens op 10 en 11 oktober!

* de Redaktie


© de Stripper (1998)
Henk Schouten / StripSter
01-07-2000